In Zee Patch Rectangle panelen per 1 m2

In Zee Patch
In Zee Patch
1
In Zee Patch
2
In Zee Patch
3
In Zee Patch
4
In Zee Patch
5
In Zee Patch
6
In Zee Patch
7

In Zee patch Rectangle akoestische panelen zijn per 1m2 te bestellen in verschillende vormen zoals hexagon, vierkant, rond rechthoekig of kies voor uw eigen custom made panelen. U kunt ze gebruiken voor op wanden, stalen kasten en glazen oppervlakten. Ze zorgen voor een betere akoestiek in een gehorige ruimten en zorgen voor privacy op kantoor waar dit gewenst is. De panelen zijn tevens duurzaam want ze zijn gemaakt van gerecyclede petflessen. Alle panelen gepast voor elke soort afmeting wand of kast want ze zijn op maat te bestellen.  

 

hoge geluiddemping en kleuren

Patch Rectangle tegels hebben door het 9 mm dikke Vilt materiaal een hoge geluiddemping tot maar liefst max aw= 1,0. Hiermee zorgen ze significant voor een betere geluidsomgeving waar men in alle rust kan werken. De Vilt collectie bestaat uit maar liefst 37 kleuren, van vrolijke sprekende kleuren tot rustige tinten. Bel ons voor materiaalstalen.

 

IN ZEE PATCH rectangle montage en brandveiligheid

In Zee Patch Rectangle is op een gemakkelijke wijze monteren aan elk hard oppervlakte zoals glas of staal en aan de wand of aan het plafond. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en voorzien van de Viltbrandnormering NEN–EN 13501-1: 2002–brandklasse B rookgetal S1, drupgetal d0. 

 

IN ZEE PATCH RECTANGLE PRIJS
In Zee Patch Rectangle prijs is circa € 110,- per m2
Wij leveren door heel de Benelux.
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de In Zee Patch Rectangle