Over ons

De Meubelmakelaar B.V. projectinrichers is een multi-brand supplier.
Wij maken
 inspirerende werkomgevingen met een professioneel team. Wij geven uw bedrijf een eigen identiteit zodat u de stap verder kunt maken. 

Een leuke groep creatieve projectinrichters, mensen die vooral veel plezier maken en daar komen prachtige innovatieve projecten uit.

Administratie | Cindy Aarts

Projectinrichter | Fred Stalenberg

Projectinrichter Manon Mulder

Projectinrichter Patrick Aarts

ICT | Marcel Slot

Administratie | Jurgen Lucchi

Marketing | Kim-Madeleine Bollebakker

Eigen service en montageteam

BUREAUSTOEL OF EEN COMPLETE INRICHTING
Een onafhankelijk vrijblijvend advies, met voor u het aller beste resultaat. Wij hebben verstand van inrichten en hebben vele merken in collectie. 
Ons vak is om goed te luisteren naar wat u wilt en dat vertalen wij in het juiste product. Iedere klant heeft zo zijn eigen specifieke wensen en eisen, het is ons vak om deze in een project te vertalen naar de juiste ideeën binnen de afgesproken tijd en budget. 

Ons team staat naast de klant als collega juist om u te ontzorgen, samen doen dat is ons motto!
Dan is de klant blij en zijn wij trots. 

U bent bij ons van harte welkom voor een enkele bureaustoel, breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom voor een stoelpassing met een arbodeskundig advies.


DE interieurarchitect werkt graag met ons samen

Vaak zijn wij een verlengstuk - rechterhand voor de interieurarchitect.
Zij geven aan aan welke wensen en eisen een product moet voldoen en wij weten exact binnen onze 100 merken te vinden wat er wordt bedoeld dat is ons vak. Graag maken wij voor u een compleet inrichtingsvoorstel. 
Wilt u hier meer over weten? Bel ons eens vrijblijvende een afspraak.

De Meubelmakelaar zorgt voor het beste resultaat, kantoorinrichting is ons vak. Een goede inventarisatie is de sleutel.
Wij houden rekening met alle bijkomende aspecten. Zoals Arbo wetten en normen, facilitaire eigenschappen en duurzaam inrichten.

Als Projectinrichter worden er vaak grote volumes kantoormeubels besteld bij de fabrikanten, waardoor er een voordelige inkoopprijs gerealiseerd kan worden. De ervaring leert dat onze vakkennis vaak een mooie aanvulling is op die van de interieurarchitect. 

 

Alles compleet geregeld Van ontwerp tot realisatie

U kunt bij ons een projectmanager inhuren voor de begeleiding van het gehele traject.
Deze verzorgt dan voor u de complete verbouwing of verhuizing, de aanschaf van het tapijt | verlichting | wanden voor kantoor en kantoorinrichting etc. 

Lees hier meer over Projectmanagement.