Over ons

De Meubelmakelaar B.V. is een onafhankelijke projectinrichter. Met meer dan 130 merken zijn wij een echte multi-brand supplier. 

Wij zijn projectinrichter experts. Een leuke groep creatieve projectinrichters, mensen die vooral veel plezier maken en daar komen prachtige innovatieve projecten uit. Wij werken graag samen met onze partners veelal interieurarchitecten en projectmanagmentbureaus en eindgebruikers. 

Lees meer

Projectinrichter | Fred Stalenberg

Eveline Stoof

Binnendienst | Monique de Vries

Projectinrichter Patrick Aarts

BINNENDIENST | KIRSTEN GERDESSEN

Administratie | Cindy Aarts

Projectinrichter Manon Mulder

ICT | Marcel Slot

Administratie | Jurgen Lucchi

Marketing | Kim-Madeleine Bollebakker

Eigen service en montageteam

BUREAUSTOEL OF EEN COMPLETE INRICHTING
Een onafhankelijk vrijblijvend advies, met voor u het allerbeste resultaat. Wij hebben verstand van inrichten en hebben vele merken in collectie. 
Ons vak is om goed te luisteren naar wat u wilt en dat vertalen wij in het juiste product. Iedere klant heeft zo zijn eigen specifieke wensen en eisen, het is ons vak om deze in een project te vertalen naar de juiste ideeën binnen de afgesproken tijd en budget. 

Ons team staat naast de klant als collega, juist om u de zorg bij u uit handen te nemen.

U bent bij ons van harte welkom voor een enkele bureaustoel, breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom voor een stoelpassing met een arbodeskundig advies.


DE interieurarchitect werkt graag met ons samen

Vaak zijn wij een verlengstuk - rechterhand voor de interieurarchitect.
Zij geven aan aan welke wensen en eisen een product moet voldoen en wij weten exact binnen onze 100 merken te vinden wat er wordt bedoeld, dat is ons vak. Graag maken wij voor u een compleet inrichtingsvoorstel. 
Wilt u hier meer over weten? Bel ons eens vrijblijvend voor een afspraak.

De Meubelmakelaar zorgt voor het beste resultaat, kantoorinrichting is ons vak. Een goede inventarisatie is de sleutel.
Wij houden rekening met alle bijkomende aspecten. Zoals Arbo wetten en normen, facilitaire eigenschappen en duurzaam inrichten.

Als Projectinrichter worden er vaak grote volumes kantoormeubels besteld bij de fabrikanten, waardoor er een voordelige inkoopprijs gerealiseerd kan worden. De ervaring leert dat onze vakkennis vaak een mooie aanvulling is op die van de interieurarchitect. 

 

Alles compleet geregeld Van ontwerp tot realisatie

U kunt bij ons een projectmanager inhuren voor de begeleiding van het gehele traject.
Deze verzorgt dan voor u de complete verbouwing of verhuizing, de aanschaf van het tapijt | verlichting | wanden voor kantoor en kantoorinrichting etc. 

Lees hier meer over Projectmanagement.