ronde vergadertafel

 

Home | ronde vergadertafel | vergadertafel ovaal | ovale vergadertafel

Ronde vergadertafel

Onze collectie ronde vergadertafels is met 200 meubelmerken enorm. Wij geloven in een persoonlijk onafhankelijk advies en dat bespaart u een hoop zoekwerk.

Het werkt heel simpel - U neemt contact met ons op en geeft uw wensen door, vervolgens komen wij met een keurig vrijblijvend voorstel 
geheel aangepast aan uw wensen en eisen.

Gebruik onze jaren lange ervaring in kantoormeubelen.
Welkom in de kantoorinrichting showroom of bij u op kantoor. Ons werkgebied in Nederland en Belgie.

Binnenhuisarchitect afspraak

 

 

Vergadertafels in verschillende vormen en maten. Op zoek naar vergadermeubilair of conference meubels? We hebben een breed scala aan kantoormeubilair, waaronder vergadertafels en vergaderstoelen. U wilt een nieuwe projectmeubelen, dan bent u aan het juiste adres. Wilt u een ronde vergadertafel of een houten eettafel. We willen u graag adviseren. Wij hebben in onze collectie altijd de beste prijs.
Maten rond 50 tot en met rond 400cm.
Kleuren: Echt elke kleur mogelijk.
Facilitair: Vast, verrijdbaar, opklapbaar.
Prijs: Heel divers, maar ongetwijfeld een scherpe prijsstelling door onze volumes.
Bijpassend meubel: zoals dressoirs en stoelen, met de 200 merken gaat dat ruim goed komen.
Elektrificatie: denk hierbij aan VGA, HDMI, 230V, CAD, aansluitingen keurig in de tafel weggewerkt.Ronde vergadertafels | Stapelbaar | opklapbare | op wielen | koppelbare tafels en luxe vergadertafels

De grootte en uitstraling van een boardroom tafel is anders dan team overlegtafels. Wij adviseren u graag over projectmeubelen, om de juiste keuze te maken. Heeft u een geschikte vergadertafel gevonden, dan kunnen wij ook advies geven over de juiste vergaderstoelen. Prijzen zijn zeer divers. Bel ons en wij zullen u direct een indicatie van de prijs van de vergadertafels geven. Bekijk nu onze ronde vergadertafel.