Castelijn TSP tafel

Castelijn TSP

 1800

 BROCHURE

 KLEUREN

 

  2 JAAR GARANTIE

Castelijn TSP tafel is leverbaar in vele afmetingen en zelfs maatwerk is mogelijk. Standaard bladafwerkingen zijn Arpa Fenix Hpl en houtfineer en Massief eiken. Een modern maar toch warm en klassiek uiterlijk maakt het dat deze tafel breed inzetbaar is binnen de projectinrichting en woninginrichting. De tafel is leverbaar tot wel vijf meter lang en is leverbaar in diverse tafelblad-vormen en zal binnen ieder interieur een echte eyecatcher zijn.

 

castelijn tsp specificaties

Castelijn TSP vergadertafel is te bestellen in de tafelblad vormen rechthoekig (ook als bureau), rond en ellipsvormig. Het onderstel van de tafel betreft schuin geplaatste poten gemaakt van noten of eikenhout. De bladen zijn leverbaar in diverse kleuren, hout fineer, HPL of supermat arpa Fenix HPL. De drie rechthoekige varianten zijn ook in het geheel te leveren in massief eiken. U kunt de tafel bestellen in diverse afmetingen zoals bijvoorbeeld; rechthoekige tafel van 220 x 100 x 74 centimeter (breedte x diepte x hoogte), 250 x 100 x 74 centimeter (breedte x diepte x hoogte), 280 x 100 x 74 centimeter (breedte x diepte x hoogte) of 400 x 100 x 74 centimeter (breedte x diepte x hoogte).

De ronde tafel heeft een diameter van 140 centimeter en de ellipsvormig is bijvoorbeeld te bestellen in de afmeting 240 x 120 x 74,5 centimeter. Optioneel kunt u de bijpassende bankjes bij bestellen, deze hebben een afmeting van 180 x 38 x 46 centimeter.
De bureauvarianten zijn voorzien van een bijpassend ladeblok. 

Bekijk hier TSP zitsta bureau

 

castelijn tsp prijs

Prijsindicatie: De prijs van de Castelijn TSP-220 tafel van 220 x 100 x 74 cm in de afwerking HPL is € 1.800,-
Graag maken wij een aanbieding - offerte voor u.

Bel of mail ons als u vragen heeft over de Castelijn TSP