Castelijn TSP tafel

Castelijn TSP

Castelijn TSP tafel, is een moderne en robuuste houten vergadertafel die tevens als, bureau, eettafel, directietafel of leestafel gebruikt kan worden. Deze tafel wordt vooral veel toegepast in de vergaderruimte, bibliotheek, openbare ruimte of als werkplek. Een modern maar toch warm en klassiek uiterlijk maakt het dat deze tafel breed inzetbaar is binnen de projectinrichting en woninginrichting. De tafel is leverbaar tot wel vijf meter lang, is leverbaar in diverse tafelblad vormen en zal binnen elk interieur een echte eyecatcher zijn.

 

castelijn tsp specificaties

Castelijn TSP vergadertafel is te bestellen in de tafelblad vormen rechthoekig (ook als bureau), rond en ellipsvormig. Het onderstel van de tafel betreft schuin geplaatste poten gemaakt van noten of eikenhout. De bladen zijn leverbaar in diverse kleuren, hout fineer, HPL of supermat Fenix HPL. De drie rechthoekige varianten zijn ook in het geheel te leveren in massief eiken. U kunt de tafel bestellen in diverse afmetingen zoals bijvoorbeeld; rechthoekige tafel van 220 x 100 x 74 centimeter (breedte x diepte x hoogte), 250 x 100 x 74 centimeter (breedte x diepte x hoogte), 280 x 100 x 74 centimeter (breedte x diepte x hoogte) of 400 x 100 x 74 centimeter (breedte x diepte x hoogte). De ronde tafel heeft een diameter van 140 centimeter en de ellipsvormig is bijvoorbeeld te bestellen in de afmeting 240 x 120 x 74,5 centimeter. Optioneel kunt u de bijpassende bankjes bij bestellen, deze hebben een afmeting van 180 x 38 x 46 centimeter. De bureauvarianten zijn voorzien van een bijpassend ladeblok. 

 

castelijn tsp prijs

De prijs zonder korting van de Castelijn TSP-220 tafel van 220 x 100 x 74 centimeter in de afwerking HPL fineer is € 1.730,-

Vraag een gratis offerte en krijg direct een offerte met projectprijzen.


Bel of mail ons als u vragen heeft over de Castelijn TSP