Chairs and More So-Chic vergaderstoel

Chairs&More So-Chic
Chairs&More So-Chic
1
Chairs&More So-Chic
2
Chairs&More So-Chic
3
Chairs&More So-Chic
4
Chairs&More So-Chic
5
Chairs&More So-Chic
6
Chairs&More So-Chic
7
Chairs&More So-Chic
8

360

 SO-CHIC BROCHURE

 SO-CHIC KLEUREN

 

  2 JAAR GARANTIE

 NALEVERGARANTIE

De Chairs and More So-Chic is een vergaderstoel van design niveau binnen de kantoorinrichting. De stoel is elegant, zeer comfortabel, heeft lineaire vormen en de zitting is gemaakt van volledig brandvertragend materiaal. Bekijk ook onze andere vergaderstoelen.

Ontwerper: Dario Delpin

 

so-chic vergaderstoel specificatie

Deze vergaderstoel heeft een stalen frame en is volledig gegoten in brandvertragende koude-cure polyurethaan. De stoel is te bekleden in diverse soorten stoffen en kleuren. Het onderstel kan besteld worden met een kruispoot, slede onderstel, 4-poot onderstel of met een ronde voetplaat. Tevens kan de stoel besteld worden met of zonder armleuningen.

 

vergaderstoel afmetingen

Het 4-poots model heeft een afmeting van 78 hoog x 55 breed x 59 centimeter diep, de uitvoering 4-poots met armleuning is 78 x 58 x 59. De vergaderstoel met sledeonderstel en de vergaderstoel met rondevoetplaat  hebben een afmeting van 79 x 55 x 59 en de uitvoering met armleuningen is hij 58 cm breed. De afmeting van de vergaderstoel met rondevoet en kruispoot met armleuning is 79 x 55 x 59 centimeter.

 

Prijs so-chic vergaderstoel

Chairs and More So Chic prijs is € 360,-
Vraag nu prijzen aan of een offerte en krijg direct een aanbieding met projectprijzen.

 

Neem contact met ons voor meer informatie over Chairs and More So - Chic