BMA Axia 2.3 bureaustoel

BMA Axia 2.3
Bma Axia 3.3 3
1
Bma Axia 2.3 5
2
Bma Axia 2.3 4
3
Bma Axia 2.3 hoofdsteun
4
Bma Axia 2.3 24uurs bureaustoel
5
Bma Axia 2 3 kassastoel
6
ergonomische bureaustoel
7
bma axia stoelen
8
Bma Axia 2.3 7
9
BMA Axia 2 3 bureaustoel 5
10
Armlegger opdek axia
11

1030

 BMA PRIJSLIJST

 AXIA 2.3 BROCHURE

 BMA KLEUREN

 

 UIT VOORRAAD LEVERBAAR

  5 JAAR GARANTIE

 NALEVERGARANTIE

Axia bureaustoel 2.3 behoort tot het bma 2.0 Smart Seating System. Deze nieuwe BMA Axia bureaustoel beschikt over een ergonomisch gevormde kussen voor optimaal zitcomfort. Axia 2.0 is geschikt voor gewichtsklassen tot 170 kg. Verder is deze stoel modulair opgebouwd en aan te passen aan uw lengte.

Axia 2.0 Smart Seating System bestaat uit een bureaustoelen serie geschikt voor uw specifieke lichaamsbouw. De zitting en de rug van de Axia bureaustoelen bewegen flexibel mee en ondersteunen daarmee de zithouding. Een zitsysteem waarin ergonomie, technologie en duurzaamheid samenkomt.

Ter aanvulling op het assortiment Axia 2.0 zitkussens is het XXL-zitkussen ontwikkeld. Vergeleken met het Axia 2.0 XL-zitkussen (lengte en breedte 47 cm) is de XXL-versie aan de achterzijde 3 cm en aan de overige zijden 1 cm langer. Het XXL-zitkussen is voorzien van extra traagschuim en Dacron waardoor deze uiterst comfortabel aanvoelt. De zitschaal zelf is niet groter van formaat.

Tot voor kort werd bij de maatwerk-zitkussens, voorzien van traagschuim, het traagschuim tussen het zitschuim gedaan. Dit is inmiddels gewijzigd. Het traagschuim komt nu bovenop de zitting in plaats van ertussen. Hierdoor vindt er een betere warmte- en drukverdeling plaats waardoor het zitcomfort verbeterd.

Hoewel ieder Axia 2.0 mechaniek kan worden uitgevoerd worden met het XXL-zitkussen, is deze variant in het bijzonder geschikt voor het (heavy duty) D-mechaniek. Dit mechaniek heeft een zitdiepte-bereik van 42-52 cm. Als de zitting in de voorste stand is geplaatst ontstaat er een grote ruimte tussen de zitting en de rug. Met het XXL-zitkussen wordt dit voorkomen. Het bereik van de zitdiepte wordt hierbij 1 cm groter (43-53 cm).

Stofsoorten: Qua stoffering kunt u kiezen uit vele mogelijkheden, waaronder de Curated Collectie, een serie van vijf verschillende stoffen in verschillende kleuren en structuren - elk met verschillende kenmerken en uitstralingen.Alle stoffen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de strengste milieueisen. Geschikt voor intensief gebruik.

Het Axia 2.0 Smart Seating System heeft wederom een award ontvangen. Naast de Reddot en IF award heeft BMA Ergonomics het FIRA Ergonomics Excellence Award in ontvangst mogen nemen.

BMA AXIA 2.3 PRIJS
AX23 prijs is € 1.030,-
Wij leveren door heel de Benelux.
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de ON-3AZ-ZW en ON-3BZ-ZW BMA Axia 2.3