BMA Axia 2.5 bureaustoelen

BMA Axia 2.5
Axia 2.5 bma
1
Bma Axia 2.5 netweave bureaustoel populair
2
Bma Axia 2.5
3
bma axia stoelen
4
Armlegger opdek axia
5

1000

 BMA PRIJSLIJST

 AXIA 2.5 BROCHURE

 BMA KLEUREN

 

 UIT VOORRAAD LEVERBAAR

  10 JAAR GARANTIE

 NALEVERGARANTIE

 INRUIL MOGELIJK

Axia 2.5 is de eerste bureaustoel waarin bekkenondersteuning en netweave samenkomen. Deze Flokk BMA Axia stoel behoort tot de 2.0 Axia Smart Seating System en is exclusief door zijn vormgeving, kwaliteit en functionaliteit.  2.0 Axia Smart Seating System bestaat uit diverse bureaustoelen ontworpen voor optimaal zitcomfort. De stoelen bewegen flexibel mee en zijn goed voor uw rug en nek. Axia bureaustoelen maken de gebruiker bewust van de zithouding en kunnen, indien uw dit wenst, een signaal afgeven als u verkeerd zit.

Ter aanvulling op het assortiment van Flokk Axia 2.0 zitkussens is het XXL-zitkussen ontwikkeld. Vergeleken met het Axia 2.0 XL-zitkussen (lengte en breedte 47 cm) is de XXL-versie aan de achterzijde 3 cm en aan de overige zijden 1 cm langer. Het XXL-zitkussen is voorzien van extra traagschuim en Dacron waardoor deze uiterst comfortabel aanvoelt. De zitschaal zelf is niet groter van formaat.

Tot voor kort werd bij de maatwerk-zitkussens, voorzien van traagschuim, het traagschuim tussen het zitschuim gedaan. Dit is inmiddels gewijzigd. Het traagschuim komt nu bovenop de zitting in plaats van ertussen. Hierdoor vindt er een betere warmte- en drukverdeling plaats waardoor het zitcomfort verbeterd.

Hoewel ieder Axia 2.0 mechaniek kan worden uitgevoerd worden met het XXL-zitkussen, is deze variant in het bijzonder geschikt voor het (heavy duty) D-mechaniek. Dit mechaniek heeft een zitdiepte-bereik van 42-52 cm. Als de zitting in de voorste stand is geplaatst ontstaat er een grote ruimte tussen de zitting en de rug. Met het XXL-zitkussen wordt dit voorkomen. Het bereik van de zitdiepte wordt hierbij 1 cm groter (43-53 cm). Het Axia 2.0 Smart Seating System heeft wederom een award ontvangen. Naast de Reddot en IF award heeft BMA Ergonomics het FIRA Ergonomics Excellence Award in ontvangst mogen nemen.

Qua stoffering kunt u kiezen uit vele mogelijkheden, waaronder de Curated Collectie, een serie van vijf verschillende stoffen in verschillende kleuren en structuren - elk met verschillende kenmerken en uitstralingen. Alle stoffen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de strengste milieueisen. Geschikt voor intensief gebruik, vele kleuren mogelijk!

 

BMA AXIA 2.5 PRIJS
AX20NE BMA Axia 2.5 prijs is € 1.000,-
Wij leveren door Europa
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de BMA Axia 2.5