Vitra meubelen projecten

Vitra meubelen dealer - dat zijn wij niet, juist daarom kunnen wij u een echt onafhankelijk advies geven.
Graag verzorgen wij ook voor u het interieurontwerp met Vitra producten.
Wilt u een specialist spreken, chat of bel voor vragen


Lees meer

Graag maken wij een inrichtingsvoorstel voor u.

Klantenservice De Meubelmakelaar Nederland en België: +31 (0)20 280 1100. 

VitraHaus

 

Vitra projectinrichter is een Zwitsers bedrijf


Dat via de kracht van design de kwaliteit van privéwoningen, kantoren en openbare ruimtes wil verbeteren. We ontwikkelen onze producten en concepten via een designproces, waarbij de technische kennis van Vitra projectinrichter gecombineerd wordt met de creativiteit van toonaangevende internationale ontwerpers. Het engagement voor de architectuur van de Vitra Campus, het Vitra Design Museum, workshops, publicaties, collecties en archieven is een wezenlijk onderdeel van Vitra meubelen. Zo openen we nieuwe perspectieven en brengen we diepgang in al onze activiteiten. De bedoeling is om functionele interieuroplossingen, meubelen en accessoires te creëren die bovendien inspirerend zijn. Duurzame materialen, constructie en vormgeving zijn daarbij onze belangrijkste principes. Dat bewijzen onze klassiekers, waarvan vele onafgebroken in productie zijn sinds de jaren 1950.


 Vitra meubelen


Board of Directors: Gilbert Achermann (Chairman), Nora Fehlbaum, Rolf Fehlbaum
Bedrijfszetel: Birsfelden bij Bazel (Zwitserland)
Productievestigingen: Weil am Rhein (Duitsland), Neuenburg (Duitsland), Allentown (VS), Zhuhai (Volksrepubliek China, Productie voor de lokale markten), Goka (JP), Szombathely (HUN)
Oprichting: 1950, familiebedrijf
Bestuur: Gilbert Achermann, Nora Fehlbaum, Tony Ash, Hanns-Peter Cohn, Martin Dörig,Patrick Guntzburger, Dr. Oliver Hafner, Josef Kaiser, Mirkku Kullberg, Eckart Maise.