Renz Talk luxe boardroomtafel

Renz Talk
Renz Talk
1
Renz Talk
2
Renz Talk
3
Renz Talk
4
Renz Talk
5
Renz Talk
6
Renz Talk
7
Renz Talk
8
Renz Talk
9
Renz Talk
10
Renz Talk
11
Renz Talk
12
Renz Talk
13
Renz Talk
14
Renz Talk
15
Renz Talk
16
Renz Talk
17
Renz Talk
18
Renz Talk
19

Talk tafel van het hoog kwalitatieve merk Renz is een luxe boardroomtafel en een modulair tafelprogramma die ingezet kan worden binnen de luxere vergaderkamers, conferentiekamers en boardroomkamers. U kunt met dit tafelprogramma vele configuraties en opstellingen realiseren, elk naar gelang de situatie of huisstijl van uw kantoorinrichting. Daarnaast zijn de tafels makkelijk te monteren en demonteren door middel van de hendels. Het mooie verchroomd aluminium onderstel zorgt voor een sjieke uitstraling en u heeft keus tussen vele soorten bladafwerkingen en diverse soorten bladvormen. Bij De Meubelmakelaar hebben we jarenlange ervaring met het inrichten van een luxe vergaderkamer, bel ons voor een gratis afspraak bij u op locatie of in de showroom.

 

RENZ TALK tafel details

Modulair tafelprogramma bestaande uit verschillende bladvormen zoals bijvoorbeeld ovaal of rechthoekig waarmee u vele soorten configuraties kunt creëren. 

De MDF bladen zijn leverbaar in 31 mm Fineer Ahorn, Eiken, Walnoot of Mokka Eiken, wit gelakt (28 mm) of grijs laminaat 32 mm, andere afwerkingen zijn op aanvraag en tegen een meerprijs. Alle bladen zijn voorzien van een 15 mm afgeronde rand.

Het onderstel is gemaakt van verchroomd aluminium en is voorzien van kunststof glijders.

Optioneel met een data/elektra box in dezelfde afwerking als het blad of geanodiseerd aluminium.

 

RENZ TALK PRIJS
Renz Talk tafel prijs is € 1.220,-
Wij leveren door de gehele Benelux.
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Renz Talk tafel