Arco Grid Work tafel

Arco Grid Work
Arco Grid Work
1
Arco Grid Work
2
Arco Grid Work
3
Arco Grid Work
4
Arco Grid Work
5
Arco Grid Work
6
Arco Grid Work
7
Arco Grid Work
8
Arco Grid Work
9
Arco Grid Work
10
Arco Grid Work
11
Arco Grid Work
12
Arco Grid Work
13
Arco Grid Work
14
Arco Grid Work
15
Arco Grid Work
16
Arco Grid Work
17
Arco Grid Work
18
Arco Grid Work
19
Arco Grid Work
20
Arco Grid Work
21
Arco Grid Work
22
Arco Grid Work
23
Arco Grid Work
24
Arco Grid Work
25
Arco Grid Work
26
Arco Grid Work
27
Arco Grid Work
28
Arco Grid Work
29
Arco Grid Work
30
Arco Grid Work
31

2500

 ARCO BROCHURE

 ARCO KLEUREN

 

  2 JAAR GARANTIE

 NALEVERGARANTIE

Grid Work tafel collectie van Arco maakt het mogelijk om eindeloze opstellingen en werkplekken te creëren, elk op hun eigen manier weer geschikt voor een bepaalde ruimte. Zo bestaat de collectie bijvoorbeeld uit een plug and play tafel met geïntegreerde stopcontacten en usb-aansluitingen die geschikt zijn voor de flexibele werkplekken in een open kantooromgeving, uit een conferentietafel geschikt voor de boardroomkamer, een teamtafel waar verschillende werkplekken gecreëerd kunnen worden door middel van akoestische scheidingswanden, of gewoon een mooie vergadertafel voor in uw vergaderkamer. De massief houten bladen zijn leverbaar in hoog kwalitatief Eiken of Noten die ook afgewerkt kunnen worden met een mooie lakafwerking. Kies uit verschillende bladvormen of kies bijvoorbeeld voor een extra lange tafel van 560 centimeter. Kortom, er is veel mogelijk met deze collectie, bel ons gerust voor gratis advies of een Arco Grid Work offerte.

 

ARCO GRID WORK SPECIFICATIES

Grid Work tafel collectie bestaat uit de modellen: Grid Dining, Grid Work Regular, Grid Work Drop In, Grid Work High, Grid Work Conference en Grid Work Team.

Grid Dining: eettafel of overlegtafel met een ovale vorm en een massief Eiken of Noten blad mogelijk met een lak afwerking, onderstel epoxy fine texture op aluminium (RAL9010 of RAL9005), poten massief Eiken of Noten. Leverbaar in een maximale lengte van 320 centimeter.

Grid Work Regular: tafel geschikt als overlegtafel of te gebruiken als bureau. Voorzien van een massief Eiken of Noten blad mogelijk met een lak afwerking, onderstel epoxy fine texture op aluminium (RAL9010 of RAL9005), poten massief Eiken of Noten. Leverbaar in een rechthoekig, rond of vierkant blad. Kies voor een tafel uit 1 blad met een maximale lengte van 360 centimeter of kies voor meerdere gekoppelde bladen met bijvoorbeeld een lengte van 560 centimeter of langer. Leverbaar met kabelmanagement, bijvoorbeeld een lederen of houten klep en een kabelgoot.

Grid Work Drop In plug and play tafel: goed voor flexibele werkplekken voor in een open kantooromgeving, leverbaar tot een maximale lengte van 360 centimeter. Bladkeuze: Eiken of Noten (massief, fineer) Drop in box: fineer en stof (Ledger: 0028, 0030, 0032, 0035, 0043) Onderstel: epoxy fine texture op aluminium (RAL9010 of RAL9005) Poten: eiken of noten (massief). Voorzien van een netbox met 4 stopcontacten, leverbaar met verschillende kabelgoten. 

Grid Work High: statafel voor het afwisselen van zittend en staand werken of overleg. Inclusief een netbox en heeft een hoogte van 105 centimeter en een maximale lengte van 280 centimeter. Blad: Eiken of Noten (massief, fineer) Inlay: kleurlak op mdf (RAL 9010 of RAL9005). Onderstel: epoxy fine texture op aluminium (RAL9010 of RAL9005). Poten: eiken of noten (massief). Standaard voorzien van 3 stopcontacten en mogelijk met een kabelgoot.

Grid Work Conference tafel: een conferentietafel die kan worden uitgebouwd tot een groot aantal verschillende afmetingen door middel van de extra middenpoten en extra tafelbladen. Voorzien van alle benodigde aansluitpunten zoals stopcontacten, data-aansluitingen en usb aansluitingen (volledig geïntegreerd in het blad en vrijwel onzichtbaar door een klep in massief hout, hetzelfde als het blad). Bijvoorbeeld leverbaar in een lengte van 560 centimeter. Blad leverbaar in Eiken of Noten (massief, fineer) Kabel klep: eiken of noten (massief, fineer). Onderstel: epoxy fine texture op aluminium (RAL9010 of RAL9005). Poten: eiken of noten (massief). 

Grid Work Team: een teamtafel voor verschillende werkplekken, mogelijk met akoestische schermen van 40 centimeter hoogte voor extra privacy en akoestische demping. Deze tafels zijn leverbaar tot een lengte van 480 centimeter. Te bestellen met alle data en usb aansluitingen. Blad te bestellen in Eiken of Noten (massief, fineer) Kabel klep: eiken of noten (massief, fineer), kleurlak op mdf). Onderstel: epoxy fine texture op aluminium (RAL9010 of RAL9005). Poten: eiken of noten (massief). PC unit: eiken of noten (fineer).

 

ARCO GRID WORK PRIJS
Arco Grid Work tafel prijs is vanaf € 2.500,- 
Wij leveren door heel de Benelux.
 +31(0)20 280 1100 voor meer informatie over de Arco Grid Work tafel