Klober Conwork

Klöber Conwork

 1050

 BROCHURE

 KLÖBER KLEUREN

 

  5 JAAR GARANTIE

 NALEVERGARANTIE

Klober Conwork vergaderstoelen zijn ontworpen voor de eisen van een moderne kantoor- en werkomgeving. Inmiddels brengen veel mensen meer tijd door in besprekingen en vergaderingen dan achter het eigen bureau. Om ervoor te zorgen dat iedereen hier gezond en comfortabel kan zitten, zijn eenvoudig te bedienen stoelen onmisbaar. De grote uitdaging bij ConWork was om een heldere, transparant en hoogwaardig design te combineren met een hoog ergonomisch zitcomfort. Dankzij natuurlijke materialen als hout en staal alsook hoogwaardige stofferingen mogen kwaliteit en comfort van de modelserie niet alleen gezien, maar ook ervaren worden.
Bekijk ook onze andere vergaderstoelen.

Ontwerper: Jörg Bernauer

 

Productinformatie Klober Conwork

Klöber ConWork vergaderstoel is zeer geschikt voor in de boardroom of directiekamer. De stoel is innovatief omdat hij een gewichtsafhankelijke synchroonmechaniek heeft, waardoor ConWork zich direct aanpast aan iedere gebruiker.
Door de prachtige hoogwaardig afgewerkte en elegante materialen behoort deze boardroom stoel nu al tot de top klasse van luxe vergaderstoelen. De stoel
Reageert automatisch met de juiste instelling van leuning en zitting – zonder één enkele handgreep. Een optimale ergonomisch ondersteuning voor alle leuningen is verzekerd.

 

Klober ConWork prijs

De zeer exclusieve Klober Conwork vergaderstoel is al leverbaar voor € 1.050,-
Deze prijs is zonder korting, vraag een offerte en ontvang direct projectprijzen.

 

Bel +31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Klober Conwork