Chairs and More Tulip

Chairs&More Tulip
Chairs&More Tulip
1
Chairs&More Tulip
2
Chairs&More Tulip
3
Chairs&More Tulip
4
Chairs&More Tulip
5
Chairs&More Tulip
6
Chairs&More Tulip
7
Chairs&More Tulip
8
Chairs&More Tulip
9
Chairs&More Tulip
10

400

 TULIP BROCHURE

 TULIP KLEUREN

 

  2 JAAR GARANTIE

 NALEVERGARANTIE

Chairs and more tulip vergaderstoel

De Chairs and More Tulip vergaderstoel is een stoel met een brede collectie en leverbaar in diverse afmetingen en varianten. Ze verschillen niet alleen in de afmetingen maar ook in ergonomie. De stoel is een design stoel die comfortabel zitten garandeert en optioneel is deze stoel te bestellen met een klein metalen tafelblad. Bekijk ook onze andere vergaderstoelen.

Deze armchair van Chair & More is te bestellen in de varianten Tulip small en Tulip Large. Deze twee varianten kunnen makkelijk gecombineerd worden om verschillende werkplekken te creëren. 

 

Tulip small en tulip large

De Tulip Small kan worden besteld met een klein metalen tafelblad. De Tulip large is standaard voorzien van een blad waar je een glas op kan zetten, of een blad gedeelte waar je op kan schrijven of je laptop op kwijt kan, ideaal voor het nieuwe vergaderen.

Bij beide versies zijn de zit-schalen gemaakt van zacht polyurethaan en beide stoelen hebben een brandvertragende afwerking. De poten zijn gemaakt van natuurlijk essenhout. De vergaderstoelen zijn leverbaar in de kleuren blauw, grijs, wit, geel, rood en zwart.

De Tulip Small heeft een afmeting van 73x55x56 centimeter (hoogte x breedte x diepte) en een zithoogte van 47 centimeter.
De Tulip Small heeft een afmeting van 73x57x77 centimeter en een zithoogte van 47 centimeter.

 

Chairs and More Tulip prijs 

Chairs and More Tulip Small prijs is € 400,- 
Chairs and More Tulip Large prijs is€ 480,-

 

 

Bel of chat met ons team voor meer informatie over Chairs and More Tulip