Casala Emo vergaderstoel

Casala Emo
Casala Emo
1
Casala Emo
2
Casala Emo
3
Casala Emo
4
Casala Emo
5
Casala Emo
6
Casala Emo
7
Casala Emo
8
Casala Emo
9
Casala Emo
10
Casala Emo
11
Casala Emo
12
Casala Emo
13
Casala Emo
14
Casala Emo
15

BEKIJK 15 FOTO'S

330

 EMO BROCHURE

 CASALA KLEUREN

 LIKE

 

  2 JAAR GARANTIE

 NALEVERGARANTIE

 +31 (0)20 280 1100

Casala Emo vergaderstoel voor de vergaderkamer of bezoekersstoel is onderdeel van de uitgebreide Emo collectie. Deze conferentiestoel is te bestellen in meerdere soorten varianten waarbij u de keus heeft tussen een slede onderstel en een 4-poot onderstel, stoffering of geen stoffering en daarnaast is de stoel tevens koppelbaar en stapelbaar, ideaal als er snel zitruimte gecreëerd moet worden of als u juist snel ruimte wilt besparen. Wij hebben jarenlange ervaring met projectinrichting, vraag ons naar gratis projectinrichting advies of een Casala Emo offerte.

 

CASALA EMO VERGADERSTOEL specificaties

Kies tussen een slede onderstel of een 4-poot onderstel en kies tussen een stoel met of zonder armleuningen. Zitting en rugleuning zijn standaard leverbaar in kunststof (geschikt als eetstoel of kantinestoel), beukenhout blank gelakt of gestoffeerd en eventueel met een extra dik zitkussen voor optimaal comfort. Tegen een meerprijs kunt u ook kiezen voor gebeitste afwerking. Het model met een 4-poot onderstel is koppelbaar en te stapelen tot een maximum van 15 stoelen, bestel hiervoor een bijpassende transportwagen. De stoelen met armleuningen zijn voorzien van kunststof armleggers (in zwart of wit).

Het 22 mm epoxy buisframe kan geleverd worden in glans of parelmat chroom en het 4-poot onderstel heeft kunststof glijders. Metalen of vilt glijders zijn voor beide onderstellen tegen een meerprijs leverbaar.

Voor collegezalen of bijvoorbeeld een seminarruimte kunt u ook kiezen voor een stoel met schrijfblad.

 

CASALA EMO vergaderstoel PRIJS

Casala Emo prijs in een geheel gestoffeerde variant met een slede onderstel is € 330,-
Vraag nu een offerte en krijg direct een aanbieding met projectprijzen.
Wij leveren door heel Europa.

 

Bel +31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Casala Emo vergaderstoel