BEL VOOR ADVIES +31 (0)20 280 1100
VRAAG ONS OM PROEFSTOEL EN KLEURSTALEN

Vergaderstoelen

Vergaderstoelen

Wilt u vergaderstoelen kopen voor kantoor? Er is zoveel te kiezen, wat kost een vergaderstoel eigenlijk?
Graag presenteren wij u onze kantoormeubelen collectie van De Meubelmakelaar is zo groot dat er ook voor u de juiste vergaderstoel te vinden is. De keuze is zo ruim dat een onafhankelijk persoonlijk advies u een hoop tijd bespaart met het maken van een de keuze van de perfecte vergaderstoel. Graag staan we u te woord of maak gebruik van de chatbox rechts onderin.

 

Van luxe directiestoel tot goedkope bijzetstoel

Kleuren, stoffen en materialen.
De meeste stoelen kunnen in zeer veel kleuren en type stoffen U kunt een voorraad model kiezen, ook de onderstellen zijn er in vele kleuren en varianten.

Vaak hoort een vergaderstoel model bij een grote stoelen serie, in zoon stoelenserie zijn veel varianten leverbaar zoals de stapelbare versie met en zonder armleuningen. Ook is een slede vergaderstoel vaak leverbaar als 4poots model en is de stof in vele kleuren leverbaar.

Conferentie stoelen voor kantoor op kruispoot kunnen worden uitgevoerd met een gasveer zodat de kantoorstoel hoogte instelbaar is, wel wordt het beeld in de vergaderkamer daardoor erg onrustig, door alle hoogte verschillen van de rugleuningen. Er kan meestal bij een kruispoot onderstel worden gekozen voor een terugkeer mechaniek, een veer die ervoor zorgt dat de de stoel terugkeert naar de rechte positie. 

 

Stapelbare vergaderstoelen

De stapelbare vergaderstoelen kunnen worden uitgevoerd met een slede en als 4 poots kantoorstoel.
De meeste conferentiestoelen kunnen opgestapeld worden tot circa 8 stuks.
voor de meeste conferentie zijn stapelkarren standaard in collectie.

TIP 1  Armleuningen vergadertafel

Meet de juiste hoogte van de armleuningen op, zodat deze onder het bestaande vergadertafelblad geschoven kunnen worden. 

 

TIP 2 Oude vergaderstoel herstofferen

Bestaande vergaderstoelen herstofferen om kosten te besparen heeft meestal geen zin.
Vaak is het voordeliger om nieuwe stoelen te bestellen met projectkorting. De oude stoelen moeten immers eerst worden opgehaald, worden ontleed van de oude stof en het schuim waarna de stoelen opnieuw kunnen worden voorzien van schuim en bekleding, daarna worden de stoelen weer bij u afgeleverd. Als het om stoelen gaat van een bekend merk zoals Vitra of Artifort en u kunt de stoelen zelf halen en brengen dan heeft het wel zin. 

 

Tip 3  Slijtvastheid van de stoffering

Indien u kiest voor een stoffering is het verstandig om rekening te houden met de martindale van de stof die kiest. Martindale staat voor de slijtvastheid van een stof. Wij vinden dat een stof van 30.000 martindale en lager geschikt is voor woninginrichting. Vanaf 30.000 martindale en hoger zijn het projectstoffen en dus slijtvaster, hoe hoger hoe sterker de stof.
Indien de conferentie vergaderstoelen intensief worden gebruikt is het aan te raden om zelfs 100.000 martindale of meer toe te passen. Ook is de kleurechtheid en de pilling (puilzen van de stof)  belangrijk om goed te beoordelen.
Graag helpt De Meubelmakelaar projectinrichter u hier vrijblijvend mee.