Vepa Felt

Vepa Felt
Vepa Felt
1
Vepa Felt
2
Vepa Felt
3
Vepa Felt
4
Vepa Felt
5
Vepa Felt
6
Vepa Felt
7
Vepa Felt
8
Vepa Felt
9
Vepa Felt
10
Vepa Felt
11
Vepa Felt
12
Vepa Felt
13
Vepa Felt
14
Vepa Felt
15
Vepa Felt
16
Vepa Felt
17
Vepa Felt
18
Vepa Felt
19
Vepa Felt
20
Vepa Felt
21

350

 FELT BROCHURE

 VEPA KLEUREN

 

  2 JAAR GARANTIE

 NALEVERGARANTIE

Felt vergaderstoel van Vepa meubelen is een bijzondere en duurzame bezoekersstoel want deze stoel is gemaakt van PET flessen, is dus gerecycled en weer recyclebaar. De bijzondere comfortabele kuip en de 4 verschillende soorten onderstellen maakt deze vergaderstoel een fijne stoel om mee te werken binnen elke kantoorruimte of andere projectinrichting. Een draad frame slede vergaderstoel zal goed passen binnen bijvoorbeeld een modernere vergaderkamer, een houten vergaderstoel zal goed passen binnen een directiekamer. Kies voor de variant met een zitkussen voor nog meer comfort en voor een speels effect kiest u voor de duo stoffering. Veel is mogelijk met deze recyclebare stoel, bel ons voor advies of een Felt proefstoel.

 

vepa felt vergaderstoel details

Keuze uit een slede onderstel met een buis van 22 millimeter, een draad frame onderstel gemaakt van buizen van 12 millimeter, een metalen epoxy onderstel of een houten onderstel gemaakt van beuken hout (blank gelakt of tegen een meerprijs in kleurlak of kleurbeits) met het PEFC keurmerk (verantwoordelijk bosbeheer hout). Optioneel kan het metalen onderstel ook geleverd worden in een verchroomde variant. 

Alle stoelen zijn voorzien van de daarvoor bestemde glijders, bijvoorbeeld viltglijders voor de zachte en harde ondergronden. 

Standaard is de stoffering antraciet of lichtgrijs en kunnen de varianten met zitkussens geleverd worden in vele soorten kleuren. Tegen een meerprijs kunt u ook kiezen voor duo kleuring. Vraag ons naar de opties. 

Afmetingen van de stoel zijn 61,5 x 54 x 82 centimeter (breedte x diepte x hoogte). de zithoogte is 44 centimeter, met een kussen 45,5 centimeter. 

Makkelijk schoon te maken met veel water, hierbij is het belangrijk niet te wrijven maar op de vlek te deppen. 

 

VEPA FELT PRIJS
Vepa Felt recyclebare stoel prijs is € 285,-
Wij leveren door heel de Benelux.
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Vepa Felt