Chairs and More Tulip

Chairs&More Tulip
Chairs and More tulip 10 wood
1
chairsandmore tulip 2
2
chairsandmore tulip schrijfblad kunststof
3
chairsandmore tulip 5 fauteuil hout
4
chairsandmore tulip 4
5
chairsandmore tulip 7 4-poot
6
chairsandmore tulip 8
7
chairsandmore tulip 9
8
chairsandmore tulip kleuren
9
chairsmore tulip afmetingen
10

Chairs and more tulip 

De Chairs and More Tulip stoel is een stoel met een brede collectie en leverbaar in diverse afmetingen en varianten. Ze verschillen niet alleen in de afmetingen maar ook in ergonomie. De stoel is een design stoel die comfortabel zitten garandeert en optioneel is deze stoel te bestellen met een klein metalen tafelblad.

Deze armchair van Chair & More is te bestellen in de varianten Tulip small en Tulip Large. Deze twee varianten kunnen makkelijk gecombineerd worden om verschillende werkplekken te creëren. 

 

Tulip small en tulip large

De Tulip Small kan worden besteld met een klein metalen tafelblad. De Tulip large is standaard voorzien van een blad waar je een glas op kan zetten, of een blad gedeelte waar je op kan schrijven of je laptop op kwijt kan, ideaal voor het nieuwe vergaderen.

Bij beide versies zijn de zit-schalen gemaakt van zacht polyurethaan en beide stoelen hebben een brandvertragende afwerking. De poten zijn gemaakt van natuurlijk essenhout. De vergaderstoelen zijn leverbaar in de kleuren blauw, grijs, wit, geel, rood en zwart.

De Tulip Small heeft een afmeting van 73x55x56 centimeter (hoogte x breedte x diepte) en een zithoogte van 47 centimeter.
De Tulip Small heeft een afmeting van 73x57x77 centimeter en een zithoogte van 47 centimeter.

 

CHAIRS AND MORE TULIP PRIJS
Chairs and More Tulip Small prijs is € 400,- 
Chairs and More Tulip Large prijs is€ 480,-
Wij leveren door de gehele Benelux. 
+31(0)20 280 1100 voor meer informatie over Chairs and More Tulip