Casala Onyx stoel

Casala Onyx
Casala Onyx
1
Casala Onyx
2
Casala Onyx
3
Casala Onyx
4
Casala Onyx
5
Casala Onyx
6
Casala Onyx
7
Casala Onyx
8
Casala Onyx
9
Casala Onyx
10
Casala Onyx
11
Casala Onyx
12
Casala Onyx
13
Casala Onyx
14
Casala Onyx
15
Casala Onyx
16
Casala Onyx
17
Casala Onyx
18
Casala Onyx
19
Casala Onyx
20
Casala Onyx
21
Casala Onyx
22
Casala Onyx
23
Casala Onyx
24
Casala Onyx
25
Casala Onyx
26
Casala Onyx
27
Casala Onyx
28
Casala Onyx
29
Casala Onyx
30

190

 ONYX BROCHURE

 CASALA KLEUREN

 

  2 JAAR GARANTIE

 NALEVERGARANTIE

Casala Onyx stoel is te bestellen in meerdere varianten. De Onyx collectie is namelijk een grote collectie waarbij u de stoelen ook makkelijk kunt combineren met elkaar. De vergaderstoel variant voor de vergaderkamer is een gestoffeerde variant met armleuningen maar eventueel is hij ook te bestellen als model op wieltjes die in hoogte verstelbaar is. Leverbaar in vele soorten stoffen. Vraag ons gerust om kleurstalen. 

 

ONYX I, II, III, IV specificaties

Onyx IV is een vergaderstoel met een 5-teens kruisvoet, aluminium gepolijst met wielen. De stoel is in hoogte verstelbaar van 39,5 tot 48,5 centimeter en is standaard draaibaar met zithoogteverstelling. Voorzien van armleggers: Kunststof (PU) zwart, metaaldeel verchroomd. CPL wit of zwart, houten schaal (beukenhout blank gelakt of in een standaard beitskleur), met opdekstoffering, volledig gestoffeerd, kunststof of kunststof met opdekstoffering en volledig gestoffeerd. Afmetingen: 60 x 60 x 84 cm (breedte x diepte x hoogte).

Onyx II is een stapelbare variant (tot 4 stuks) eventueel met armleuningen, heeft een slede onderstel, buis Ø 22 mm, gepoedercoat in standaard Casala kleuren, een lagere en diepere zit en CPL wit of zwart, houten schaal (beukenhout blank gelakt of in een standaard beitskleur), met opdekstoffering, volledig gestoffeerd, kunststof of kunststof met opdekstoffering. Afmetingen: 49 x 56 x 84 (breedte x diepte x hoogte), zithoogte 45 cm.

Casala Onyx bijpassende andere modellen:

Casala Onyx I is een stapelbare stoel (tot 12 stuks) zonder armleggers en voorzien van een Ø 12 mm draadstaal slede onderstel, gepoedercoat in Casala kleuren (zie kleurenbrochure). Voorzien van CPL wit of zwart, houten schaal (beukenhout blank gelakt of in een standaard beitskleur), met opdekstoffering, volledig gestoffeerd, kunststof of kunststof met opdekstoffering. Afmetingen: 45 x 53 x 89,5 (breedte x diepte x hoogte), zithoogte 49,5 cm.

Onyx III is alleen te bestellen zonder armleggers, heeft een 4-poots onderstel, Buis Ø 22 mm, gepoedercoat in standaard Casala kleuren met verschillende glijders. De stoel is stapelbaar tot 12 stuks en de stoel heeft een lagere maar actievere zit (minder diep). CPL wit of zwart, houten schaal (beukenhout blank gelakt of in een standaard beitskleur), met opdekstoffering, volledig gestoffeerd, kunststof of kunststof met opdekstoffering en volledig gestoffeerd, afmetingen: 50 x 53 x 84 (breedte x diepte x hoogte), zithoogte 45 centimeter.

Tevens is er een bijpassende traversebank leverbaar die zitplaats biedt voor twee-, drie-, vier- of vijf personen. Deze is leverbaar in diverse kleuren en voorzien van een tafelblad en armleggers, eventueel ook mogelijk met een stoffering. Optioneel voor alle stoelen bij te bestellen zijn rijnummers, schrijfplankjes en een vloerkoppeling voor Onyx I en het onderstel is ook tegen meerprijs te leveren in verchroomd of mat verchroomd. 

 

CASALA ONYX PRIJS
Casala Onyx prijs is € 190,-
Wij leveren door heel de Benelux.
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Casala Onyx