Montis Felix fauteuil

Montis Felix

Felix fauteuil of oorfauteuil van Montis is dé ultieme relaxstoel die zorgt voor zowel optimaal comfort als rust en privacy door de oortjes aan de zijkanten van de hoge rugleuning. Ideaal is deze fauteuil dus om te plaatsen in een gehorige ruimte zoals bijvoorbeeld een hotel lobby, een ontvangstruimte maar ook voor in een bibliotheek of een loungeruimte is deze akoestische fauteuil natuurlijk geschikt. Stel hem geheel naar wens samen door te kiezen uit verschillende afwerkingen qua onderstel, kies uit vele soorten stofferingen en voor eventuele extra details zoals contraststiksels of een nekkussen en een bijpassende poef voor nog meer comfort. De Felix is een ontwerp van Gijs Papavoine uit 2013.

 

MONTIS FELIX FAUTEUIL details

Akoestische fauteuil door de hoge rugleuning en de oortjes langs de zijkanten. Voorzien van een gelast metalen frame, polyurethaan HR-vorm-schuim en No-Sag veren (vering).

Het onderstel betreft een houten draaivoet op kunststof stelvoetjes (die kunnen worden uitgerust met vilten of rubberen voetjes) voorzien van een neig-mechanisme: Noten, matgelakt of Eiken, witgeolied of carbon gelakt (eventueel ook zonder neig-mechanisme te bestellen).

Stoffering mogelijk in stof of leder en eventueel met contraststiksels.

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte) 108 x 79 x 87 cm
Afmetingen poef (hoogte x breedte x diepte) 43 x 52 x 46 cm

 

MONTIS FELIX PRIJS
Montis Felix fauteuil prijs is € 1.700,-
Wij leveren door heel de Benelux.
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Montis Felix fauteuil