Klöber WOOOM lounge fauteuil

Klöber WOOOM
Klöber WOOOM
1
Klöber WOOOM
2
Klöber WOOOM
3
Klöber WOOOM
4
Klöber WOOOM
5
Klöber WOOOM
6
Klöber WOOOM
7
Klöber WOOOM
8
Klöber WOOOM
9
Klöber WOOOM
10
Klöber WOOOM
11
Klöber WOOOM
12
Klöber WOOOM
13

BEKIJK 13 FOTO'S

 +31 (0)20 280 1100

WOOOM lounge fauteuil van Klöber is niet zomaar een lounge stoel, deze innovatieve WORK meets ROOM = WOOOM stoel is voorzien van meerdere functies die het werken en ontspannen zo makkelijk mogelijk maken. Een fauteuil met een hoge rugleuning en optioneel met oren zorgen die zorgen voor een akoestische demping in een drukke omgeving. Gebruik de fauteuil als stilte werkplek om rustig te kunnen werken of telefoneren of gewoon even om te ontspannen. De WOOOM is voorzien van een draaibare planchet waar u uw laptop, notitieboekje of telefoon op kunt leggen, dimbare LED-verlichting in de oren waarbij u kunt kiezen tussen warm wit licht voor ontspanning en koud wit licht voor ondersteuning tijdens het lezen, temperatuur regeling in de zitting en rugleuning en ook nog een massagefunctie met drie verschillende standen. Kortom, de WOOOM is de beste kandidaat voor werkzaamheden en ontspanning in één. Een nieuw innovatief ontwerp uit 2018. Bel ons voor informatie.

 

klöber wooom specificaties

WOOOM lounge fauteuil is leverbaar met of zonder oren, heeft een draaibare planchet voor uw spullen van 48 x 35 cm, een dimbare-LED leeslamp met warm wit of koud wit licht, een USB2-aansluiting voor uw telefoon en andere data, een temperatuur regeling voor een verwarmde stoel en een massagefunctie in 3 standen. 

Alle functies zijn gemakkelijk te bedienen met een applicatie op uw telefoon.

Leverbaar in een kuip in donker of lichtgrijs en de binnenzijde stoffering is leverbaar in meerdere kleuren, bel ons voor de mogelijkheden.

 

klöber wooom prijs

Klöber WOOOM lounge fauteuil prijs is € 1.730,-
Bel ons voor een offerte met de beste projectprijzen.
Wij leveren door heel Europa.

 

Bel +31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Klöber WOOOM