Vepa Qader kasten

Vepa Qader
vepa qader kast
1
vepa qader kast 8 Locker
2
vepa qader kast 15 draaideurkast kastenwand
3
vepa qader kast 2
4
vepa qader kast 12
5
vepa qader kast 4
6
vepa qader kast 3
7
vepa qader kast 14
8
vepa qader kast 9 Dressoir
9
vepa qader kast 13
10
vepa qader kast 6
11
vepa qader kast 5
12
vepa qader kast 11
13
vepa qader kast 10
14
vepa qader kast 7
15

Vepa Qader kantoorkast is een uitgebreide collectie kasten die het vervolg zijn op de al bestaande Q-store kastencollectie van Vepa. De kasten bestaan uit vele soorten modellen waarbij er gekozen kan worden tussen 3 breedte maten en 6 hoogtematen. Ook qua uitstraling is er veel keus want u kunt kiezen tussen lades, deurtjes, open vakken en verschillende materialen. De kasten zijn zelfs helemaal op uw huisstijl aan te passen door middel van een fotowand. Ook is de Qader kast te bestellen als akoestische kast, hiermee creëert u naast opbergruimte ook direct een minder gehorige omgeving. De kasten zijn een duurzaam product want ze zijn gemaakt van PEFC- of FSC hout.

 

VEPA QADER Kantoorkast productinformatie

U kunt kiezen tussen de breedtematen van 40, 80 en 115 cm en tot 5 ordnerhoog in hoogte. De romp is gemaakt van Melamine en de deuren en fronten zijn leverbaar in 18 mm HPL of Melamine. De kasten zijn voorzien van een 2 mm stootrand.

De deuren en fronten hebben een soft closing systeem en rechthoekige aluminium greepjes maar tegen een meerprijs kunt u ook kiezen voor een aluminium knopgreep, greeploze sluiting of cilinder sluiting. 

De akoestische kasten zijn gemaakt van 20 mm HPL en hebben een geperforeerd patroon met stof aan de achterzijde. Deze stof is in meerdere kleuren leverbaar, bekijk hiervoor de brochure.

Qua inrichting van de kasten kunt u bijvoorbeeld legborden, uittreklades, uitrekframes en een kledingrail bij bestellen.

 

VEPA QADER PRIJS
Vepa Qader kast prijs is op aanvraag.
Wij leveren door de gehele Benelux.
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Vepa Qader