Crassevig Stem kantinestoel

Crassevig Stem
Crassevig  Stem
1
Crassevig  Stem
2
Crassevig  Stem
3
Crassevig  Stem
4
Crassevig  Stem
5
Crassevig  Stem
6
Crassevig  Stem
7

BEKIJK 7 FOTO'S

875

 BROCHURE

 LIKE

 

  2 JAAR GARANTIE

 NALEVERGARANTIE

 +31 (0)20 280 1100

Crassevig Stem stoel serie bestaat uit meerdere modellen en kan daarom gebruikt worden als een kantinestoel voor in de kantineruimte of als vergaderstoel. De kantinestoel is een aluminium frame stoel met een triplex fineer zitting en is leverbaar in meerdere soorten kleuren en eventueel met een gestoffeerde zitting. U kunt kiezen tussen meerdere soorten onderstellen, zo is er bijvoorbeeld een kruisvoet model, een ronde schijfplaat model, een 4-poot model of een draaibaar en hoogte verstelbaar model op wieltjes. Met de Stem collectie kunt u voor elke ruimte een goede zitoplossing bieden. Vraag ons om gratis projectinrichting advies.

 

crassevig stem kantinestoel kenmerken

Het frame van de stoel is gemaakt van een aluminium buisframe van 25 millimeter en deze is afgewerkt met een poedercoating waarbij u kunt kiezen uit meerdere kleuren. Het onderstel is leverbaar in een 4-poot model aluminium of hout, een kruisvoet model, een ronde schijfplaat model of een draaifauteuil model op wieltjes die hoogte verstelbaar is en voorzien is van een gasveer.

De zitting is gemaakt van triplex fineer die gelakt kan worden in verschillende kleuren of die eventueel gestoffeerd kan worden in diverse kleuren stoffen.

De afmetingen van de stoel zijn: breedte 61 cm, zitbreedte 43 cm, diepte 50 cm, hoogte 75 cm en een zithoogte van 45 cm.

 

crassevig stem prijs

Crassevig Stem stoel prijs zonder korting in een 4-poot met een triplex fineer zitting is € 875,-
Stem kruisvoet stoel prijs zonder korting en een triplex fineer zitting is € 985,-
Crassevig stem draaifauteuil prijs zonder korting en een gestoffeerde zitting is € 1.025,-
Vraag nu een offerte en krijg direct een aanbieding met projectprijzen.

 

Bel ons op +31 (0)20 280 1100 als u meer informatie wilt over de Crassevig Stem stoel