Kastel Kicca bureaustoel

Kastel Kicca
kastel kicca overige
1
kastel kicca stoel op wielen
2
kastel kicca 5
3
Kastel kicca zwart
4
4-poot stoel
5
slede stoel
6
kastel kicca one 3 kunststof
7
stapelbare kunststof stoel
8
kastel kicca 6 kruisvoet
9
kastel kicca 10
10
Kastel kicca 12
11
kastel kicca 9 barkruk
12
Kastel Kicca koppelbare stoel koppelbaar
13
Kastel Kicca wachtbank
14
Kastel Kicca kassastoel
15
Kastel kicca stoel stapelbaar
16
kastel kicca 16
17
kastel kicca 14
18
kastel kicca Kalea kleuren
19
Kastel Kicca afmetingen
20

Kastel Kicca bureaustoel is een onderdeel van een collectie die bestaat uit vele soorten modellen kantoormeubelen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stapelbare zaalstoel, een barkruk, een vergaderstoel of kassastoel. Doordat deze collectie zo veelzijdig is zou u in principe de hele kantoorinrichting kunnen inrichten met deze ene collectie, wel zo makkelijk!
Bekijk hier al onze bureaustoelen in de webshop.

 

kicca bureaustoel details

Kastel Kicca bureaustoel is in hoogte instelbaar doormiddel van een gaslift en is draaibaar. De zitschaal van Kicca is leverbaar in negen kleuren en gemaakt van polypropyleen. Leverbaar in een 4-poots, slede of 5-teens onderstel uitvoering. De 4-poots is leverbaar in 4 kleuren staal en hout, in gepolijst aluminium (dof), wit gespoten, zwart gespoten of verchroomd staal. Vilt glijders zijn leverbaar voor de harde vloeren. Leverbaar met een gestoffeerde zitting of een gestoffeerde zitschaal aan de binnenzijde, in vele soorten stoffen en kleuren.

 

Kastel kicca one

Kastel Kicca one is het broertje van de Kicca. Net zo stijlvol maar een tikje moderner doordat de gehele stoel is gemaakt uit één mal en één en hetzelfde materiaal, namelijk van polypropyleen. Deze stoel is stapelbaar tot 6 stuks en verkrijgbaar in 9 kleuren. Optioneel is de Kicca One ook te bestellen met een kussen die u makkelijk kunt bevestigen en weer los kunt halen. De afmetingen zijn 53 x 76 x 55 centimeter (breedte x hoogte x diepte) en heeft een zithoogte van 46 centimeter.

 

KASTEL KICCA PRIJS
Kastel Kicca prijs is € 300,-
Wij leveren door de gehele Benelux.
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Kastel Kicca