Dauphin Stilo ergonomische bureaustoel

Dauphin Stilo
Dauphin Stilo
1
Dauphin Stilo
2
Dauphin Stilo
3
Dauphin Stilo
4
Dauphin Stilo
5
Dauphin Stilo
6
Dauphin Stilo
7
Dauphin Stilo
8
Dauphin Stilo
9
Dauphin Stilo
10
Dauphin Stilo
11
Dauphin Stilo
12
Dauphin Stilo
13
Dauphin Stilo
14
Dauphin Stilo
15
Dauphin Stilo
16

BEKIJK 16 FOTO'S

505

 DAUPHIN PRIJSLIJST

 STILO BROCHURE

 STILO KLEUREN

 LIKE

 

  5 JAAR GARANTIE

 NALEVERGARANTIE

 +31 (0)20 280 1100

Dauphin Stilo bureaustoel voor kantoor is een kantoorstoel die de belangrijkste ergonomische eigenschappen bezit om het de gebruiker zo comfortabel mogelijk te maken. Een eenvoudige bediening en een aantrekkelijke prijs maakt deze bureaustoel populair binnen de kantoorinrichting. De kantoorstoel heeft bijvoorbeeld zitdiepte en hoogte verstellingen, een lendensteun en een synchroonmechaniek die zich aanpast aan verschillende gebruikers. Dit maakt de bureaustoel ook een ideale stoel voor de flexibele werkplekken. Bij de Stilo kunt u kiezen uit drie varianten, een rugleuning met een Mesh stoffering, een rugleuning met geïntegreerde lendensteun en ondoorzichtige stoffering of een Mesh Comfort variant waarbij er een extra kussen tussen de Mesh stoffering en het rugframe is geplaatst. De Stilo collectie heeft daarnaast ook bijpassende bezoekersstoelen in het assortiment. Benieuwd naar deze stoel? Vraag ons om een Stilo proefstoel. 

 

DAUPHIN STILO bureaustoel specificaties

Keuze uit de Mesh, Style en Mesh comfort. De Mesh heeft een netweave rugleuning en is te bestellen in 6 diverse kleuren. De Style betreft een lendensteun en hierbij is de rugleuning stoffering niet transparant. De Mesh Comfort biedt extra comfort door het extra rugkussen. 

Stilo is voorzien van een synchroon mechaniek en biedt tegendruk van de rugleuning (61 centimeter) van 50 tot 125 kilo, heeft een verstelbare zitdiepte van 6 centimeter en de zithoogte kan worden versteld van 41 tot 53 centimeter. Daarnaast zijn er drie standen qua zitneiging, namelijk -1°/-3,5°/-6°. De armleuningen zijn standaard van zwart kunststof en kunnen eventueel worden geleverd met een PU soft bekleding of leer. Het onderstel is zwart kunststof, optioneel kunt u kiezen voor een gepolijst of aluminium onderstel. De bureaustoel is voorzien van dubbele wielen van Ø 60 mm.

Deze kantoorstoel is ook te bestellen als bijpassende conferentiestoel of bezoekersstoel. Deze collectie bestaat uit 4 varianten, 4-poots en 4-poots op wielen, kruisvoet onderstel op wielen en een slede onderstel, deze laatste variant is stapelbaar tot 9 stuks.

 

DAUPHIN STILO PRIJS

Dauphin Stilo Mesh prijs zonder korting is € 505,-
Durf te vragen!
Vraag nu een offerte en krijg direct een aanbieding met projectprijzen.

 

Bel +31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de Dauphin Stilo