Dauphin Shape ergonomische bureaustoel

Dauphin Shape
Dauphin Shape
1
Dauphin Shape
2
Dauphin Shape
3
Dauphin Shape
4
Dauphin Shape
5
Dauphin Shape
6
Dauphin Shape
7
Dauphin Shape
8
Dauphin Shape
9
Dauphin Shape
10
Dauphin Shape
11
Dauphin Shape
12

BEKIJK 12 FOTO'S

590

 DAUPHIN PRIJSLIJST

 SHAPE BROCHURE

 SHAPE KLEUREN

 LIKE

 

  5 JAAR GARANTIE

 NALEVERGARANTIE

 INRUIL MOGELIJK

 +31 (0)20 280 1100

Dauphin shape bureaustoel bestaat uit diverse modellen.  Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de Shape elan, Shape economy, mesh - netweave en de executive bureaustoel. Deze ergonomische bureaustoelen bieden u een optimaal zitcomfort voor de projectinrichting en past zich aan aan iedere gebruiker. Wij leveren deze stoelen eventueel inclusief persoonlijke instructie.

 

DAUPHIN SHAPE MESH , ELAN EN ECONOMY DETAILS

Dauphin Shape mesh is een uitvoering met een hogere rugleuning, is voorzien van een elegante mesh stoffering en een zitdiepte verstellen van 6 centimeter. De stoel heeft een synchroonmechaniek wat een optimale ondersteuning biedt voor de lendensteun. Het onderstel is leverbaar in gepolijst aluminium of kunststof. De directiestoel is voorzien van een hogere rugleuning en een hoofdsteun. U kunt voor deze bureaustoel ook bijpassende bezoekersstoelen bestellen, de slede onderstel modellen zijn stapelbaar tot 3 stuks en eventueel kunt u ook kiezen voor een draaibare en in hoogte verstelbare met wielen of glijders variant.  Deze kantoorstoel is leverbaar in diverse soorten stoffen en leer. 

Deze versie is voorzien van een platte bedieningsknop waarmee u de rugleuning tot 10 centimeter hoogte kunt verstellen. De rugleuning heeft een hoogte van 58 centimeter en ook deze stoel is voorzien van een synchroonmechaniek en een zitdiepte verstellen van 6 centimeter. Het frame is gemaakt van kunststof en het onderstel is leverbaar in kunststof of gepolijst aluminium.  Ook deze bureaustoel heeft een bijpassende bezoekersstoel en deze is voorzien van een slede onderstel. 

Dauphin Shape economy en economy 2 hebben een in hoogte verstelbare rugleuning van 50 tot 58 centimeter en ook een zitdiepte verstelling van 6 centimeter. Het frame is tevens gemaakt van kunststof en het onderstel is leverbaar in kunststof of gepolijst aluminium. de bureaustoel heeft in hoogte verstelbare armleuningen en de rugleuning heeft een hoogte van 62 centimeter. 

Shape kantoorstoel biedt u de keus uit vele soorten variaties en is leverbaar in diverse soorten stof en leer. Bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie.

 

DAUPHIN SHAPE PRIJS

Dauphin Shape bureaustoel prijsindicatie is € 590,-
Vraag nu een offerte en krijg direct een aanbieding met projectprijzen.

 

Bel +31 (0)20 280 1100 over de Dauphin Shape