BMA Axia 2.4 bureaustoelen

BMA Axia 2.4
Bma Axia 2.4 hoofdsteun zware mensen bureaustoel
1
Bma Axia 2.4 1
2
Axia bureaustoel 2.4
3
Bma Axia 2.4 2 luxe
4
Bma Axia 2.4 4
5
Bma Axia 2.4 5
6
Bma Axia 2.4 6
7
Bma Axia 2.4 7
8
ergonomische bureaustoel
9
bma axia stoelen
10
BMA Axia 2 4 bureaustoel 5
11
Armlegger opdek axia
12

1075

 BMA PRIJSLIJST

 AXIA 2.4 BROCHURE

 BMA KLEUREN

 

 UIT VOORRAAD LEVERBAAR

 NALEVERGARANTIE

 INRUIL MOGELIJK

Deze bureaustoel behoort tot de 2.0 Axia Smart Seating System. Nieuwe Axia 2.4 bureaustoel heeft een hoge rug en is perfect passend voor lange personen. Dit is een exclusieve bureaustoel en kenmerkend zijn de vormgeving, kwaliteit en functionaliteit.

2.0 Axia Smart Seating System bestaat uit een bureaustoelen serie die de zithouding ondersteunen en flexibel mee bewegen. Axia bureaustoelen passen zich aan, aan uw lengte en gewichtsklasse, zijn goed voor uw rug en nek en zorgen voor een optimale zithouding.

Ter aanvulling op het assortiment Axia 2.0 zitkussens is het XXL-zitkussen ontwikkeld. Vergeleken met het Axia 2.0 XL-zitkussen (lengte en breedte 47 cm) is de XXL-versie aan de achterzijde 3 cm en aan de overige zijden 1 cm langer. Het XXL-zitkussen is voorzien van extra traagschuim en Dacron waardoor deze uiterst comfortabel aanvoelt. De zitschaal zelf is niet groter van formaat.

Tot voor kort werd bij de maatwerk-zitkussens, voorzien van traagschuim, het traagschuim tussen het zitschuim gedaan. Dit is inmiddels gewijzigd. Het traagschuim komt nu bovenop de zitting in plaats van ertussen. Hierdoor vindt er een betere warmte- en drukverdeling plaats waardoor het zitcomfort verbeterd.

Hoewel ieder Axia 2.0 mechaniek kan worden uitgevoerd worden met het XXL-zitkussen, is deze variant in het bijzonder geschikt voor het (heavy duty) D-mechaniek. Dit mechaniek heeft een zitdiepte-bereik van 42-52 cm. Als de zitting in de voorste stand is geplaatst ontstaat er een grote ruimte tussen de zitting en de rug. Met het XXL-zitkussen wordt dit voorkomen. Het bereik van de zitdiepte wordt hierbij 1 cm groter (43-53 cm).

Stoffering en kleuren: kies bijvoorbeeld uit de veelzijdige Curated Collectie, een serie van vijf verschillende stoffen in verschillende kleuren en structuren - elk met verschillende kenmerken en uitstralingen.Alle stoffen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de strengste milieueisen. Geschikt voor intensief gebruik en vele kleuren mogelijk.

Het Axia 2.0 Smart Seating System heeft wederom een award ontvangen. Naast de Reddot en IF award heeft BMA Ergonomics het FIRA Ergonomics Excellence Award in ontvangst mogen nemen.

BMA AXIA 2.4 PRIJS
AX24 prijs is € 1.075,-
Wij leveren door heel Europa
+31 (0)20 280 1100 voor meer informatie over de ON-3AZ-ZW en ON-3BZ-ZW BMA Axia 2.4