BMA Axia 2.2 bureaustoelen

BMA Axia 2.2
BMA Axia 2.2
1
BMA Axia 2.2
2
BMA Axia 2.2
3
BMA Axia 2.2
4
BMA Axia 2.2
5
BMA Axia 2.2
6
BMA Axia 2.2
7
BMA Axia 2.2
8

BEKIJK 8 FOTO'S

850

 AXIA 2.2 BROCHURE

 BMA KLEUREN

 

 UIT VOORRAAD LEVERBAAR

  10 JAAR GARANTIE

 NALEVERGARANTIE

 INRUIL MOGELIJK

Bma Axia 2.2 bureaustoel helpt de gebruiker om actief te ontspannen en past met zijn tijdloze en elegante ontwerp in elke omgeving. Deze beeldschermstoel beschikt over een kantelmechanisme dat het dynamisch zitten ondersteunt. 

De zitting en de rug van deze stoelen bewegen flexibel mee en zorgen altijd voor de nodige ondersteuning. Axia 2.2 bureaustoelen maken de gebruiker bewust van de zithouding en houd u fitter.

Ter aanvulling op het assortiment Axia 2.0 zitkussens is het XXL-zitkussen ontwikkeld. Vergeleken met het Axia 2.0 XL-zitkussen (lengte en breedte 47 cm) is de XXL-versie aan de achterzijde 3 cm en aan de overige zijden 1 cm langer. Het XXL-zitkussen is voorzien van extra traagschuim en Dacron waardoor deze uiterst comfortabel aanvoelt. De zitschaal zelf is niet groter van formaat.

Tot voor kort werd bij de maatwerk-zitkussens, voorzien van traagschuim, het traagschuim tussen het zitschuim gedaan. Dit is inmiddels gewijzigd. Het traagschuim komt nu bovenop de zitting in plaats van ertussen. Hierdoor vindt er een betere warmte- en drukverdeling plaats waardoor het zitcomfort verbeterd.

Hoewel ieder Axia 2.0 mechaniek kan worden uitgevoerd worden met het XXL-zitkussen, is deze variant in het bijzonder geschikt voor het (heavy duty) D-mechaniek. Dit mechaniek heeft een zitdiepte-bereik van 42-52 cm. Als de zitting in de voorste stand is geplaatst ontstaat er een grote ruimte tussen de zitting en de rug. Met het XXL-zitkussen wordt dit voorkomen. Het bereik van de zitdiepte wordt hierbij 1 cm groter (43-53 cm).

Het Axia 2.0 Smart Seating System heeft wederom een award ontvangen. Naast de Reddot en IF award heeft BMA Ergonomics het FIRA Ergonomics Excellence Award in ontvangst mogen nemen.