BMA Axia 2.1 bureaustoel

BMA Axia 2.1
BMA Axia 2.1
1
BMA Axia 2.1
2
BMA Axia 2.1
3
BMA Axia 2.1
4
BMA Axia 2.1
5
BMA Axia 2.1
6
BMA Axia 2.1
7
BMA Axia 2.1
8
BMA Axia 2.1
9
BMA Axia 2.1
10
BMA Axia 2.1
11
BMA Axia 2.1
12
BMA Axia 2.1
13

750

 BMA PRIJSLIJST

 AXIA 2.1 BROCHURE

 BMA KLEUREN

 

 UIT VOORRAAD LEVERBAAR

  10 JAAR GARANTIE

 NALEVERGARANTIE

 INRUIL MOGELIJK

Deze bureaustoel behoort tot de Axia 2.0 Smart Seating System. Deze nieuwe BMA stoelen serie geeft een goede ondersteuning van de lage rug en is vooral geschikt voor kleinere personen. Axia 2.1 bureaustoel is een ergonomisch bureaustoel, aangepast aan uw lengte en gewicht in een tijdloos design.

Het Axia 2.0 Smart Seating System is een compleet zitsysteem die voldoet aan de eisen op het gebied van ergonomie, technologie en duurzaamheid. Het is een bureaustoelen systeem dat mensen actief ondersteunt in het verbeteren van het zitgedrag.

Ter aanvulling op het assortiment Axia 2.0 zitkussens is het XXL-zitkussen ontwikkeld. Vergeleken met het Axia 2.0 XL-zitkussen (lengte en breedte 47 cm) is de XXL-versie aan de achterzijde 3 cm en aan de overige zijden 1 cm langer. Het XXL-zitkussen is voorzien van extra traagschuim en Dacron waardoor deze uiterst comfortabel aanvoelt. De zitschaal zelf is niet groter van formaat.

Tot voor kort werd bij de maatwerk-zitkussens, voorzien van traagschuim, het traagschuim tussen het zitschuim gedaan. Dit is inmiddels gewijzigd. Het traagschuim komt nu bovenop de zitting in plaats van ertussen. Hierdoor vindt er een betere warmte- en drukverdeling plaats waardoor het zitcomfort verbeterd.

Hoewel ieder Axia 2.0 mechaniek kan worden uitgevoerd worden met het XXL-zitkussen, is deze variant in het bijzonder geschikt voor het (heavy duty) D-mechaniek. Dit mechaniek heeft een zitdiepte-bereik van 42-52 cm. Als de zitting in de voorste stand is geplaatst ontstaat er een grote ruimte tussen de zitting en de rug. Met het XXL-zitkussen wordt dit voorkomen. Het bereik van de zitdiepte wordt hierbij 1 cm groter (43-53 cm).

Het Axia 2.0 Smart Seating System heeft wederom een award ontvangen. Naast de Reddot en IF award heeft BMA Ergonomics het FIRA Ergonomics Excellence Award in ontvangst mogen nemen.