BMA Axia Vision 24 uurs bureaustoel

BMA Axia Vision
BMA Axia Vision
1
BMA Axia Vision
2
BMA Axia Vision
3
BMA Axia Vision
4
BMA Axia Vision
5
BMA Axia Vision
6
BMA Axia Vision
7
BMA Axia Vision
8
BMA Axia Vision
9
BMA Axia Vision
10
BMA Axia Vision
11
BMA Axia Vision
12
BMA Axia Vision
13
BMA Axia Vision
14
BMA Axia Vision
15
BMA Axia Vision
16
BMA Axia Vision
17

BEKIJK 17 FOTO'S

1400

 AXIA VISION BROCHURE

 BMA KLEUREN

 

  3 JAAR GARANTIE

 NALEVERGARANTIE

 +31 (0)20 280 1100

BMA Axia Vision 24uurs stoel biedt optimaal zitcomfort tijdens intensieve werkzaamheden. De stoel is voorzien van de belangrijkste ergonomische eigenschappen die het 24/7 goed zitten ondersteunen. Deze eigenschappen zijn bijvoorbeeld een extra zwaar en robuust mechaniek, een grotere stervoet, in breedte en hoogte verstelbare armlegger, ergonomische rugleuning met bekkensteun en al deze eigenschappen zijn snel en gemakkelijk in te stellen naar de behoefte van de gebruiker. Daarnaast is de bekleding van deze 24uurs kantoorstoel extra sterk, vuil afstotend en makkelijk te reinigen. BMA biedt drie jaar volledige garantie. Bel ons voor gratis advies of een 24uurs proefstoel.

 

VOOR ELKE 24-UURSDIENST HEEFT BMA PASSENDE 24-UURSSTOELEN.

Zo zijn de BMA Secur24 Basic en de BMA Secur24 Exclusive dé ideale 24-uursstoelen voor observatie en bewaking omdat ze zeer comfortabel zijn en uiterst robuust. Ze kunnen tot wel 200 kg worden belast! De Axia Plus 24-uursstoel en de Axia Max 24-uursstoel zijn speciaal ontwikkeld voor beeldschermwerkzaamheden. Deze stoelen beschikken over optimaal ergonomisch zitcomfort. De multi-instelbare hoofdsteun en intuïtieve bediening maken deze stoelen ideaal voor intensief beeldschermwerk.Wanneer de werkzaamheden bestaan uit zowel observeren als intensieve beeldschermwerk is de Axia Focus 24-uursstoel de beste keuze.

BMA Axia 24/7 bureaustoel is een zeer sterke stoel die geschikt is voor extreem gebruik. Deze zwaargewicht onder de bureaustoelen is uitgevoerd in een stoffering met een zeer hoge slijtvastheid, speciaal voor stoelen die intensief gebruikt worden. Het onderstel is extra zwaar uitgevoerd, 71 cm aluminium gepolijst.

  • Snel instelbaar en comfortabel voor elke gebruiker
  • Optioneel te voorzien van geïntegreerde hoofdsteun
  • Standaard voorzien van extra grote stervoet voor optimale stabiliteit
  • Belastbaar tot 170 kg

 

BMA AXIA VISION 24 UURS bureaustoel PRIJS

BMA Axia Vision prijs is € 1.400,-
Er zijn diverse uitvoeringen mogelijk vraag ons om een offerte voor uw exacte prijs.
Wij leveren door heel Europa.

 

Bel +31(0)20 280 1100 of mail ons als u vragen heeft over de BMA Axia Vision 24uurs stoel