Palau Bricks Wall akoestische wanden

Casala Bricks
Casala Bricks
1
Casala Bricks
2
Casala Bricks
3
Casala Bricks
4
Casala Bricks
5
Casala Bricks
6
Casala Bricks
7
Casala Bricks
8
Casala Bricks
9
Casala Bricks
10
Casala Bricks
11

350

 BRICKS BROCHURE

 CASALA KLEUREN

 

  5 JAAR GARANTIE

 NALEVERGARANTIE

Palau Bricks wall akoestische panelen van Casala, zijn goed te combineren met de seating fauteuil en hoekboek kantoormeubelen. De wanden zijn voorzien van een geluidsabsorberend schuim en hebben verschillende vormen en afmetingen, een echt modulair akoestisch wand systeem. De Bricks wall is te combineren met de andere elementen van de Bricks collectie. Zowel de rug- als zitelementen passen het wanden systemen en ook als los akoestisch scheidingspaneel inzetbaar.  Het is tevens mogelijk om een kapstok en een folderhouder te monteren.
Het verzetten of
 aanpassen van de wanden is heel eenvoudig vanwege het koppel systeem. Palau is een collectie binnen het merk Casala. Bekijk ook onze andere akoestische kantoormeubelen.

 

PALAU BRICKS WALL WANDSYSTEMEN Details

De dikte van deze wanden zijn 5 centimeter en voorzien van twee koppelelementen aan beide kanten. Ze hebben een zwarte houten plint van 4 centimeter hoog en ook te leveren voor een schuine hoek wand. Deze wall kan tevens gekoppeld worden aan Bricks bank-elementen en is ontworpen door Robert Bronwasser.

 

PALAU BRICKS WALL PRIJS
Palau Bricks Wall prijs is € 350,-
Wij leveren door heel de Benelux.
+31(0)20 280 1100 voor meer informatie over Palau Bricks Wall