plantenbak

Voortman plantenbak

 1640

 BROCHURE

 VOORTMAN KLEUREN

 KLEUREN

 

  1 JAAR GARANTIE

 NALEVERGARANTIE

Voortman Plantenbak biedt een ideale oplossing wanneer meer privacy gewenst is op de werkvloer zonder dat de ruimte kaal en ongezellig oogt. Door middel van deze plantenbak brengt u sfeer binnen een kantooromgeving en tegelijkertijd wordt het geluid optimaal gereduceerd door deze plantenbak. De kasten zijn namelijk voorzien geperforeerde schuifdeuren die gevuld zijn met een akoestisch materiaal. U kunt kiezen voor diverse hoogtematen waarbij uiteraard geldt hoe hoger de kast hoe meer geluid er opgevangen zal worden. 

 

Voortman plantenbak details

De plantenbak is gemaakt van staal en heeft een hoogte van 34 centimeter. Daarnaast kunt u kiezen voor diverse breedtematen die gelijk zijn aan de breedte van de kantoorkast. De breedtematen zijn leverbaar in 160, 200 en 240 centimeter. Qua dieptematen kunt u kiezen voor 49 of 54 centimeter, ook deze maten zijn weer gelijk aan de dieptematen van de kast.

 

Voortman plantenbak prijs

Voortman Plantenbak prijs inclusief sound and vision 2.0 kast in een afmeting van 122 x 160 x 49 centimeter (hxbxd) is € 1.640,-
Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie en onze projectprijzen.

 

Bel +31(0)20 280 1100 voor meer informatie over de Voortman Plantenbak