kantoormeubelen en designmeubelen

Wij hebben voor u een ruime collectie aan meubelen en projectstoffering.
Bureaustoelen bureaus, vergadermeubilair, vloerbedekking en glazen wanden voor kantoor. 
Luxe designmeubelen en kantoorinrichting, bestellen tegen projectprijzen? Wij hebben meer dan 100 merken voor u in collectie voor bedrijf en particulier.

 

turnkey kantoorinrichting

Wij zijn specialist in kantoormeubilair en een onafhankelijke projectinrichter voor design en kantoorinrichting en verzorgen graag het gehele traject, zoals het interieurontwerp en inrichting, compleet geregeld van A tot Z. Een moderne prachtige innovatieve creatieve kantoorinrichting met goede facilitaire eigenschappen zoals akoestische en ergonomische producten.

Wij vertellen u alles over de facilitaire eigenschappen, arbowetten en normen van bijvoorbeeld de Nederlandse praktijkrichtlijn 1813 ( NPR1813 ) en de NEN, zodat u uw kantoorinrichting geheel conform de huidige Arbonormen kunt inrichten. Zo kunt u vrijblijvend op kantoor een testmodel van bijvoorbeeld een bureaustoel of vergaderstoel uitproberen zodat u uitvoerig kunt uittesten of deze goed zit. 

 

meubilair - Projectstoffering

Bezoek een van onze referentie projecten en showrooms waar alle materialen, stofstalen en diverse facilitaire en Arbo technische oplossingen worden gepresenteerd, voor particulier en bedrijf. Of vraag onze klantenservice om advies, chat of bel of mail ons, u bent van harte welkom! Onze zeer ruime collectie aan kantoormeubilair, woninginrichting en projectstoffering zorgt voor een compleet designinrichting assortiment kantoormeubelen.